Perfekt "Greige"

Till kommande projekt letar jag ständigt färgblandningar som skall bli bra på bild men samtidigt upplevas vackra live utan att ta fokus över de potentiella möbleringsmöjligheterna i rummen.

I samarbete med Nordsjö och SO Börjesson i Kungsbacka (som för övrigt kan vara de trevligaste färghandlarna i landet) hittade jag en helt underbar gråbeige blanding som blev alldeles perfekt! I fullt dagsljus slår den lite varmare mot sand och i mörkare sken mer mot grått. I bilderna nedan ser ni de olika skiftningarna beroende på dags/kvällsljus. Älskar att färgen lever och att den är så harmonisk i bakgrunden mot "träiga" inslag och svarta kontraster.

Nordjö Färgkod: wTR52 wTY 2,4 wZ1 72,6 och det är för 10 L

Finish: Ambiance Extra matt

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg