Stockholm Designvecka

Helgen och måndagen har varit allt annat än stillasittande. Jag och Elin fick den fina äran att bo på Berns Hotel i Stockholm (tack kära Trendgruppen) för att delta i lite olika pressvisningar i samband med Stockholms designvecka.

På söndagseftermiddagen bjöds vi ned till Berns Asiatiska för lite bubbel och mingel och kvällen avslutades med asiatiska smårätter.

Kl 07:00 på måndagen ringde väckarklockan och först på morgonschemat var trendföreläsning med Trendstefan och pressfrukost med Elle Decoration . Under dagen poppade vi in och ut på pressvisningar och fyllde på vår hjärnbank med inredningsnyheter för att avslutningsvis gå på Elle Decoration Design Awards på Berns.

Intensiva men mumsiga dagar! 

 

FullSizeRender.jpg

Snabbvisit i fantastiska Perspective Studios  underbara lokaler

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Elle Decoration Design Awards

IMG_1307.JPG