Måndagsplanering och Moodboard

Jag och Elin hade igår en heldag tillsammans. Vi började med en lång frukost på Fratelli Gridelli och avnjöt Italiensk frukostbuffé på bästa vis. Det är något visst med fina Italienska delikatesser upplagda på fat bredvid varandra. Både för ögat och inte minst för sitt frossarsinne. Kan aldrig sluta äta!!

Efteråt skiljdes vi åt för att sedan mötas upp på Pigalle för ett måndagsglas och lite idéspåning för året. Vi har massvis med idéer som vi skall försöka förverkliga och vi bara längtar till att få sätta tänderna i alla dessa projekt!

Jag har också börjar arbeta med en ny inredningskund. Älskar den naturliga enkelheten i inredningsval just nu. Wabi Sabi som talar för en rofylld skönhet med inslag av lokal kultur är hett på tapeten inom inredning för tillfället. Jag bara älskar handskapta utkarvade trämöbler och skulpturer tillsammans med sober och dov färgskala i mörka auberginetoner. Jag fick fina lakan i veckan i just denna färgskala som jag älskar för tillfället. Hello Sunday är ett litet småskaligt företag som satsar på tidlösa kvalitativa produkter, alla i naturliga och hållbara material. Mina linnesänglakan i Dusty Rose kommer att få finnas länge länge länge, var så säker!

IMG_0766.JPG
IMG_0813.JPG